Ring oss idag så berättar vi vad Trendab kan göra för din bil: 08 552 450 06.

(placeholder)

Är du medlem i en märkesklubb så har du möjlighet till bra

erbjudande vid motorarbeten.

Kontakta din klubb för att ta reda på om den har avtal med Trendab.

GO TO TOP

Trendab Works

Optimering, renovering och tuning av klassiska & moderna tävlings- och gatbilar,

motorer, drivlinor, bromsar, karosser och elektronik.

RD&D and Construction

För flera kunder utvecklar och bygger vi nya motorer enligt fördefinierade mål. Vårt affärsområde Trendab Industry utvecklar t.ex. nya miljövänliga dieselmotorer för bandvagnar och terrängfordon. Vid utveckling av nya motorer använder vi oss av befintlig teknik i huset eller av externa resurser. Upphandling av komponenter sker från branschens mest erkända tillverkare.

Modern Cars

Vårt motorlaboratorium bygger och utvecklar högmoderna tävlingsmotorer för rally och banracing. Erfarenhet, kunskap, exakthet, noggrannhet och ett stort tålamod är våra grundvärden för att prestera ett så bra resultat som möjligt. Förutom höga effekter och vridmoment är vi kända för att optimera eller bygga motorer som håller.

Ett exempel är utvecklingen av en Audi S2 2,2 liters motor som utvecklar 1200 hk. En motor som vinner tävling efter tävling utan att behövas plockas isär.

Vid optimering av motorer använder vi den senaste mjukvaran för mapping, SuperFlow 902 för motorbromsning och analyser.

Classic Cars

Vår tävlingsavdelning har genom åren vuxit sig allt starkare och vi är idag en av de ledande motorutvecklarna i norra Europa.

Förutom mycket lång erfarenhet, så är vi utrustade med både högmodern och äldre teknik. Vår långa erfarenhet har gjort oss duktiga på att restaurera, utveckla och trimma motorer för klassiska tävlings- och gatbilar. Vi har gjort underverk på detta område då allt måste göras periodiskt rätt samt att många delar inte går att uppbringa.

Genom stor noggrannhet i arbetet lyckas vi oftast trolla fram högre prestanda än när en klassisk motor en gång lämnade fabriken.

WORKS